EET SMAKELIJK !!!!!
- 5 -
Gegratineerde pasta met geitenkaas, tomatensaus
en courgette
Ingrediënten:
250 gram pasta (van lekker Brabant)
Zout
Peper
1 eetlepel olijfolie (Bertolli olijfolie)
200 gram rundergehakt
1 courgette in blokjes
Pasta saus mild (Bertolli)
100 gram geitenkaas
50 gram parmezaanse kaas
Bereiding:2 personen
Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en wat zout gaar volgends de instructie op
de verpakking.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt en de courgette blokjes al
omscheppend rul en knapperig. Strooi er zout en peper over. Schep het gehakt mengsel op
een bord.
Doe de pasta over in een lage ovenschaal en verdeel de plakjes geitenkaas en de
parmezaanse kaas erover. Schuif de schaal in een hete oven en laat de kaas in 4-5 minuten
licht kleuren.
Lekker met een tomaten salade