EET SMAKELIJK !!!!!
- 25 -
Tagliatelle met rundvlees en ananas
Ingrediënten:
600 gram biefstuk
verse ananas
40 gram boter
peper en zout
5 gram bloem
1 dl rode wijn
2 dl bouillon
250 gram champignons
50 gram noten naar keuze(b.v. amandelschilfers)
500 gram tagliatelle
Bereiding: (4 personen)
De biefstuk in reepjes snijden (of vraag het u plus slager)
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Ananas in stukjes snijden. Boter verhitten
ananas bruin bakken en uit de pan halen. Het vlees bakken en kruiden met peper en zout.
Het vlees bestuiven met bloem. Al roerend blussen met de vleesbouillon de wijn en de
ananassap. Champignons toevoegen en met de deksel op de pan nog een tiental minuten
laten stoven. Ondertussen de tagliatelle gaarkoken in gezouten water.
Vlak voor het opdienen de ananasblokjes toevoegen aan de saus. Saus bestrooien met de
fijn gemaakte noten.
Lekker met een stevige rode wijn