Page 24 - Rundvlees

This is a SEO version of Rundvlees. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »
EET SMAKELIJK !!!!!
- 24 -
Stroganoff biefjes
Ingrediënten:
400 gram runderreepjes
2 grote tenen knoflook fijn gehakt
1 blik tom. Puree groot
1 bak champignons 500 gram (plakjes)
1 rode paprika in reepjes
3 grote uien in ringen
2 zakjes aardappelblokjes
1 crème fraiche 125 ml
Boter
Peper en zout
Bereiding: (4 personen)
Bestrooi de biefreepjes met peper en zout. Verhit boter in de hapjes pan en bak de
biefreepjes rondom bruin.
Haal de reepjes uit de pan. Bak in de hapjespan de uiringen, knoflook en paprika reepjes.
Voeg de tom. Puree toe en 100 ml heet water en breng aan de kook. Voeg de champignons
toe en laat het geheel gaar worden in 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout (en
evt. wat bouillonpoeder)
Voeg op het laatst de biefreepjes en crème fraiche toe en roer goed door.
Bak ondertussen in een koekenpan de aardappelblokjes gaar.