Page 23 - Rundvlees

This is a SEO version of Rundvlees. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »
EET SMAKELIJK !!!!!
- 23 -
Stoofpot met riblap en aubergines
Ingrediënten:
Kilo riblap
1 theelepel oregano
peper en zout
1 dl rode wijn
1 tl tijm
1 blikje tomaten puree
1 grote ui
1 laurierblad
½ aubergine
1 el olijf olie
1 bouillontablet
1 teen knoflook
1 blikje tomaten
1 bosje bosuitjes
Bereiding: (4 personen)
Snijd het vlees in blokjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een braadpan en
bak het vlees op half hoog vuur rondom bruin. Haal het vlees ui de pan. Bak de ui en
knoflook in het vet. Voeg de tomaten, wijn, en tomaten puree de oregano de tijm de laurier
en het bouillon tablet toe.
Breng alles aan de kook.
Leg het vlees weer in de pan en stoof met dichte deksel in 1 uur gaar. Voeg de in plakjes
gesneden aubergine toe en de in stukjes gesneden bosuitjes.
Laat alles nog een ruim een uur stoven.
Breng het gerecht op smaak met zout, peper en azijn.
Lekker met spruitjes en aardappelpuree.