Page 22 - Rundvlees

This is a SEO version of Rundvlees. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »
EET SMAKELIJK !!!!!
- 22 -
Roerbakschotel wortel met een heerlijke steak van
onze slager
Ingrediënten:
1 zak 600 gram geschrapte bospeen
3 eetlepels wokolie
2 teentjes knoflook fijngehakt
2 eetlepels gember wortel vers
2 eetlepels gember siroop
2 eetlepels sesamzaadjes
zout en vers gemalen peper
1 grote zak kriel
4 gemarineerd steak (bv. Souflaki, madras of peper)
Bereiding: (4 personen)
Schil de gember wortel en snijd die in hele kleine blokjes
Verwarm de olie en roerbak de geschrapte bospeen op middelhoge stand circa. 6 minuten.
Voeg de knoflook en verse gemberblokjes toe. Giet er de gembersiroop en twee eetlepels
water bij en laat op lage stand nog enkele minuten stoven. Bestrooi met sesamzaadjes en
breng op smaak met zout en peper.
Kriel bakken in de wok of hapjes pan.
Steak bakken 4 minuten in een hete koekenpan of grillpan.