Page 20 - Rundvlees

This is a SEO version of Rundvlees. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »
EET SMAKELIJK !!!!!
- 20 -
Pittige hachee
Ingrediënten:
2 Spaanse rode pepertjes zonder zaadjes
1000 gram riblappen of hachee vlees
2 grote uien
3 teentjes knoflook
2 laurierblaadjes
stuk citroenschil zonder wit
3 eetlepels gembersiroop
1 blik kokosmelk(400 ml)
1 runderbouillontablet verkruimeld
250 gram kokend water
Bereiding: (4 personen)
Snipper de peper, pers de knoflook en snij het vlees en de uien in blokjes.
Bak het vlees in een klein beetje boter aan bruin en voeg alle ingrediënten toe.
Laat het geheel in een braadpan 2 a 3 uur stoven met de deksel dicht.Op een heel laag pitje.
Voeg evt. wat water toe als de saus te dik wordt.
En als je de hachee te dun vind kun je een papje maken met wat water en maïzena. Klont
vrij roeren. En erdoor heen goed verwarmen.
Lekker met hutspot en je drinkt er bruin bier bij.