EET SMAKELIJK !!!!!
- 19 -
Stokbrood gevuld met pesto gehakt
Ingrediënten:
1 zak met 2 stokbroden van onze broodafdeling
500 gram rundergehakt ongekruid
4 tenen knoflook
1 grote gesnipperde ui
3 eetlepels pesto (rood of groen)
2 eetlepels fijngehakte peterselie
zout en peper
100 gram fetakaas
2 eetlepels pijnboompitjes
Bereiding: (4 personen)
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Bak het rundergehakt rul en pers de knoflook erbij. Schep er 1 gesnipperde ui bij. Roer er 3
eetlepels pesto doorheen.
Snijd de bovenkant van de 2 stokbroden af en hol het brood een klein beetje uit. Roer de
fijngehakte peterselie erdoor en de peper en zout naar smaak.
Leg de vier stokbroden met de uitgeholde kant naar boven op een rooster. Vul het
stokbrood met het gehaktmengsel en strooi er de feta in kleine blokjes en de
pijnboompitjes overheen. Bak het brood in 15 min. knapperig bruin.
Lekker met een gemengde salade.