Page 23 - Nieuwste

Basic HTML Version

EET SMAKELIJK !!!!!
- 23 -
BBQ-Biefstuk met franse campingsalade
Ingrediënten:
4 Biefstukken
200 gr. Maïskorrels
300 gr. Broccoliroosjes
1 eetlepel Worcestershire sauce
1 rode paprika
4 eetlepels Yogonaise
2 eetlepels kwark
Peper, Zout, Olijfolie
Bereidingwijze (4 personen):
Breng water met een snuf zout aan de kook, laat hierin de broccoli beetgaar worden. Spoel
vervolgens goed af onder koud water.
Bestrooi het vlees met een klein beetje zout en bestrijk het met wat olijfolie. Grill het vlees
vervolgens op een flink hete bbq of in een grillpan. Haal het vlees uit de pan en dek het
direct af met aluminiumfolie. Laat het 5 minuten rusten.
Meng de Worcestershire, de Yogonaise en de kwark. Meng hierdoor de broccoli, maïs en de
gesneden paprika. Het is belangrijk om nu even te proeven en het geheel op smaakt te
brengen met wat peper en zout.
Wijntip: Yaldara Rosé
Deze rosé is karmijnrood van kleur. Aroma’s van geurige aardbeien en hinten van
rozebladen en kersen. Rode bessen prikkelen het gehemelte en eindigt met een
sprankelende frisheid.