Page 12 - Nieuwste

Basic HTML Version

EET SMAKELIJK !!!!!
- 12 -
Broodje braadworst met zuurkool
Ingrediënten:
Braadworst
PLUS Witte pistolets
Kruidenzuurkool
1 ui
1 teentje knoflook
100 ml. appelsap
Honing-Mosterdsaus
Blik plus soep
Bereiding:
Bak de pistolets af in de oven en begin intussen met de bereiding van de zuurkool en
braadworst.
Snipper de ui en het teentje knoflook en fruit deze +/- 2 min. in de olie.
Laat de zuurkool uitlekken (niet koken), en schep de zuurkool en de appelsap erdoor en laat
2 minuten stoven.
Bereid de braadworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broodjes over de lengte richting in en beleg de broodjes met een pluk zuurkool,
een schep mosterdsaus en één of twee worstjes. Serveer de broodjes direct met een
lekkere kop soep .
Lekker met PLUS Biologische witte wijn