Page 28 - Rundvlees

This is a SEO version of Rundvlees. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »
EET SMAKELIJK !!!!!
- 28 -
Pompoenige goulash
Ingrediënten:
600 gram goulash vlees
Zak uiringen (Of 6 uien in ringen snijden)
1 pompoen (draden en pitjes verwijderen en in blokjes snijden)
2 rode parika’s (in stukken niet te klein)
3 teentjes knoflook(klein stukjes)
4 tros tomaten (in partjes)
1 eetlepel paprika poeder
1 blik tomaten puree (140 gram)
Evt sambal
Witte rijst
Bereiding: (4 personen)
Bestrooi het vlees met zout en peper en braad het bruin in boter in de braadpan. Voeg de
uiringen toe, bak 4 minuten mee.
Voeg de knoflook, paprikablokjes, paprika poeder, tom. puree en 150 ml heet water en
peper en zout evt bouillonblok naar smaak
Stoof het geheel 2 1/2 uur .Af en toe omscheppen.
Bereid de rijst volgends de aanwijzing op de verpakking.
Voeg na twee uur de pompoenblokjes en de tomaten partjes toe. Breng weer zachtjes aan
de kook en laat alles 15 minuten doorkoken tot de pompoen gaar is. Breng het geheel op
smaak met peper, zout en evt. sambal.
Serveer de pompoenige goulash met de rijst.
Lekker met een Marqeus de Caceres Crianza een stevige rode wijn