EET SMAKELIJK !!!!!
- 7 -
Assorti pannini’s
Panini plus:
4 pistoletjes tarwe of wit, olijfolie
Italiaanse kruiden, vers gemalen peper
12 plakjes ontbijtspek (krokant gebakken in een droge koekenpan)
12 plakjes parrano gesneden
Halveer de pistolets en besprenkel alle snijvlakken met olijfolie, ital. Kruiden en peper.
Beleg de onderkanten met ontbijtspek en kaas. Leg de bovenkanten erop en bak de panini’s
10 minuten in een hete oven (of contact grill 3-5 min)
Panini zalm:
4 pistolets wit of tarwe, 4 eetlepels groene pesto
100 gram gerookte zalm, 2 tomaten in plakjes
1 bosuitje in ringetjes, evt. verse basilicum
Geraspte parrano
Halveer de pistolets. Bestrijk alle snijvlakken met pesto en beleg de onderkanten met zalm,
tomaatplakjes en geraspte parrano. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven.
Leg de basilicum en de bovenkanten van het brood erop. Bak de panini’s10 minuten in een
hete grill (of contact grill 3-5 min)
Panini prociutto:
4 pistolets tarwe of wit, 1 bakje tomaten tapenade
8 plakken grillham, 8 plakken Parrano gesneden
Halveer de pistolets. Bestrijk alle snijvlakken met tomaten tapenade. Beleg de onderkanten
met grillham en parrano. En evt. verse tomaten plakjes. Leg de bovenkanten erop en bak
de panini’s 10 minuten in een hete oven (of contact grill 3-5 min)