EET SMAKELIJK !!!!!
- 9 -
Sweet Chili worteltjes
Ingrediënten:
600 gram worteltjes (geschrapt)
1 ui of 2 sjalotjes (in blokjes)
3 tenen knoflook
4 a 500 gram stevige visfilet (bv panga of tilapia) of kipfilet
Wokolie
Flesje Conimex sweet woksaus Chili
Rijst
4 el. Fijngehakte koriander (of gedroogd)
Bali kroepoek
Bereiding: (4 personen)
Snijd de worteltjes in schuine plakjes. Pel en snijd visfilet/kipfilet in stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje wokolie toe en bak hierin de worteltjes 5 minuten. Voeg
de vis/kip, ui en knoflook toe en bak 5 minuten.
Voeg de woksaus rijst en koriander toe en verwarm goed door.
Kook de rijst volgends aanwijzing op de verpakking en serveer erbij samen met de
kroepoek.
Lekker met Blanc de L’horte,
Lichtgeel, Frisse geur van citrus en rijp fruit. Smaak Lekker sappige, verfrissende witte wijn
met de geur en smaak van citrus, perzik en wat meloen.